Activiteiten

L'art de Coiffure organiseert het hele jaar door make-upavonden in de vorm van workshops waarbij u zelf leert welke make-up het beste bij u past en waarom.

Make-overs, fotoshoots en bruidskapsels op aanvraag.

Kapsalon

Soms zie je en voel je dat het nodig is om je haar te laten verwennen. Dan is L'art de Coiffure, Chez Bahar het adres! Een afspraak maken kan, maar is niet noodzakelijk. Eigenaresse Bahar wordt regelmatig ingehuurd door evenementenbureaus om de bekende hairstylist en visagist kapper Mari van de Ven te assisteren bij make-overs (zie de foto's hierboven). Kapster Bahar en haar team zijn uiteraard op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van hairstyling. U krijgt van Bahar en haar medewerkers de aandacht die u verdient!

Bruiloft

Wil je je haar en make-up voor je bruiloft professioneel laten verzorgen? Dan is L'art de Coiffure het juiste adres! Wij zijn een moderne kapsalon, midden in de Kop van Zuid met een gemoedelijke en intieme sfeer. Vraag naar Bahar, ook voor speciale bruidsarrangementen. Zij stemt alles af op jouw wensen en kleding.

Making-over en fotoshoot van een uur door Spaay Fotografie (bedrijfs-, portret- en bruidsfotografie). Je krijgt de CD ROM en de vergroting van 30 bij 40 cm, mee naar huis!

Ontharen met een draadje?!

Bij L'art de Coiffure kan eigenaresse Bahar uw huid waar u dat ook wilt met een oosterse techniek ontharen, door middel van een simpele draad. Uw huid blijft na afloop zacht aanvoelen!
Online bij ons een
afspraak inplannen:


Boek nu!Eric Kropstraat 200 - 3071 AE Rotterdam - Telefoon: 010 4857368